Workshop Musical

tijdens de krokusvakantie vindt er in de SAMWD een workshop Musical plaats. We gaan aan de slag met bekende musicalsongs, een leuk verhaal en spetterende choreografieën.  Op vrijdag tonen we het resultaat aan je familie en al je vrienden.

Lees verder

Midwinternachtsdroom

een mix van THEATER door de leerlingen toneel van de Stedelijke Academie voor Muziek Woord & Dans  op zaterdag 22 februari 2014 om 18u en om 20u30 in lokaal 203 (1ste ingang, 2de  verdieping, 2de deur) van de SAMWD, Gasthuisvest 50, Lier  GRATIS TOEGANG!

Lees verder

Leerlingenvoordracht Lint

Op 27 februari 2014 vinden in De Witte Merel te Lint twee leerlingenconcerten van de SAMWD plaats. Het eerste start om 18.30u, het tweede om 20.15u. De toegang is gratis. Na het concert kan nagepraat worden op een receptie die gratis aangeboden wordt  door de gemeente.

Lees verder

Kunst boven water

Op zaterdag 22 februari viert het Deeltijds Kunstonderwijs haar jaarlijkse opendeurdag. Het thema ‘Kunst boven water’ zette onze dansers ertoe aan om zelf aan de slag te gaan als choreograaf. Ze bedachten, repeteerden en studeerden hun solo, duet of groepswerk zelf in en laten hun werk graag

Lees verder

Leerlingenvoordracht Berlaar

Op 16 februarii 2014 vindt in de turnzaal van de gemeenteschool te Berlaar een leerlingenconcert van de SAMWD plaats. Het concert gaat  door  om 10.30u en de toegang is gratis

Lees verder

Kunst boven water

project uit de afdeling in Nijlen. Hierbij werkt de muziekacademie Lier (afdeling Nijlen) samen met de beeldende academie Nijlen. Vanuit onze academie zijn de woordafdeling Nijlen, Samenzang uit Nijlen en AMC-klas uit Nijlen vertegenwoordigt.

Lees verder