Pierre en Emiel op bezoek in de Beiaard

“Pierre en Emiel waren dit jaar onze vliegende reporters. Zij volgen woord bij Piet Mussche en trokken op reportage om drie nieuwe richtingen binnen de SAMWD Lier te leren kennen. Vandaag nemen ze je mee naar de beiaard.

Lees verder

vliegende reporters

Pierre en Emiel, leerlingen woord bij Piet Mussche, probeerden dit jaar drie verschillende richtingen uit op de SAMWD Lier. Voor hun tweede reportage gingen ze op bezoek in de les van Lennart Van Praet. Ze leerden er onder ander wat het verschil is tussen jazzpiano en klassieke

Lees verder

BIS

Zondag 26 juni houdt de afdeling Pop/Jazz van de SAMWD Lier haar jaarlijkse minifestival BIS!. Van 14u00 tot 21u30 kunt u in de auditiezaal (bij goed weer: buiten) genieten van de prestaties van ensembles met jonge en oudere leerlingen, van popband tot tango-orkest, van jazzcombo tot big

Lees verder

Pierre en Emiel onze vliegende reporters

“Pierre en Emiel waren dit jaar onze vliegende reporters. Zij volgen woord bij Piet Mussche en trokken op reportage om drie nieuwe richtingen binnen de SAMWD Lier te leren kennen. Vandaag nemen ze je mee naar de dansafdeling, voor een lesje hedendaagse dans.”

Lees verder

Foto’s 2° gitaardag

Hier de foto’s van de 2de gitaardag die doorging op 20 april 2016 in evenementenhal “DE POPULIER” te Zandhoven met een gevarieerd aanbod van interessante workshops en een succesvol slotconcert door het gitarentrio Los Del Trè.

Lees verder