LIER JAZZ FESTIVAL KID’S DAY – WOENSDAG 1 MEI 2019

LIER JAZZ FESTIVAL KID’S DAY – WOENSDAG 1 MEI 2019

Beste muziekfan,
denk aan het mooie weer van de lente, gecombineerd met een jazzy uitje (in Lier!) voor het hele gezin… dan hebben we het over het LIER JAZZ FESTIVAL van woensdag 1 mei 🙂

 

Het Lier Jazz Festival zet dit jaar in op de ‘kids’. Zij, maar ook hun ouders, kunnen instrumenten uitproberen, jazztechnieken oefenen en zelf naar een heuse kidsvoorstelling gaan kijken en luisteren! Bovendien is de Adolph Sax Compagnie aanwezig, samen met zeefdrukkerij Studio Kadul. En natuurlijk zijn er hapjes en drankjes! Wist je dat de toegang onder 18 jaar gratis is? En er zijn bovendien nog drie podia met allerhande jazzoptredens. Headlines zijn de Blue Jeans Big Band uit Zeeland met een Andrew Sisters Show (bevrijding Zeeland 1944), BigBandLier met François Van den Broeck (laureaat Senior Voice)  en Robin Crauwels (MNM Rising Star) en Schaap Kindje Schaap, een heuse kinderjazzvoorstelling. Je ziet: LJF richt zich op jong én op oud 🙂 Meer info:  


www.lierjazz.be

https://www.facebook.com/events/1220767698083289/


Tickets/polsbandjes voor concerten kosten € 15,00 in de voorverkoop (secretariaat), € 18,00 op de dag zelf. Jongeren -18jr kunnen gratis naar de optredens. De opbrengst van deze editie gaat naar de jongeren met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand van zorgcentrum IONA in Kessel. LJF gaat daar niet alleen een hoop muziek-therapeutisch materiaal vernieuwen maar heeft daar ook al een paar mooie workshopdagen en optredens verzorgd. Jouw aanwezigheid, maar vooral ook jouw verdere reclame en werving, gaat een groot verschil voor IONA maken.

Hopelijk zien we elkaar op 1 mei!