ZingeLiere

Home / ZingeLiere

Beste zanger,
Beste ouders,

Zing jij ook van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat? Zing dan met ons het nieuwe schooljaar in! Op het einde van de zomervakantie organiseren we de derde editie van Zingeliere, dit zijn zomerse zangdagen voor kinderen en jongeren van 6 tot 15 jaar. De docenten Elisabeth Alders, Regine Buelens, Trien Cornelis, Marleen De Boo, Sien De Smet, Hans Helsen en Tom Johnson zorgen voor een aangepast liedrepertoire dat aansluit bij de leefwereld van de verschillende leeftijdsgroepen. De repetitiedagen
vinden plaats op 27, 28 en 29 augustus. Op vrijdag 31 augustus komen we dan terug samen voor een toonmoment en kan iedereen komen kijken en luisteren.

Praktisch
Zingeliere gaat door in de Stedelijke academie voor muziek, woord en dans, Gasthuisvest 50, 2500 Lier. Voor de formule met twee overnachtingen in cultuurhostel Bed Muzet (woensdag-donderdag en donderdag-vrijdag) betaal je 100 euro (all-in). Wie niet blijft overnachten betaalt 75 euro (inclusief warme maaltijd ’s middags en een vieruurtje op 27, 28 en 29 augustus).
Opvang voor de externen (zonder overnachting) is op de repetitiedagen telkens voorzien vanaf 08.30 uur tot 17.30 uur. Op vrijdag 31 augustus verzamelt iedereen terug voor een gratistoonmoment (uren worden spoedig meegedeeld).

Klik hier om je in te schrijven

Aarzel niet om ons te contacteren op zingeliere@samwdlier.net indien er vragen zijn.
Misschien tot eind augustus? Dan zingen we samen de zomer uit!

Muzikale groeten,
Het Zingeliere-team