Symfonisch jeugdorkest JO!Lier

Home / Muziek / Orkesten, koren en groepen / Symfonisch jeugdorkest JO!Lier

JO!Lier is het symfonisch jeugdorkest van de SAMWD Lier. Zit je in de DERDE of VIERDE graad en heb je al ervaring met samenspel? Dan ben je welkom bij onze bende jonge muzikanten. In JO!Lier doe je orkestervaring op en beleef je het plezier van samen musiceren.

In JO!Lier hebben bijna alle instrumenten een plaats: naast strijkers verwelkomen we ook fluiten, hobo’s, klarinetten, saxofoons en fagotten. Alle koperblazers zijn welkom. Daarnaast hebben we ook enkele slagwerkers, een pianist en één of twee harpisten.

Het repertoire van het orkest is heel breed. Als symfonisch orkest spelen we geregeld echte klassieke orkestwerken. Daarnaast staat er ook prachtige filmmuziek en swingende popmuziek op het programma. Elk jaar geven we enkele concerten. Hiervoor werken we geregeld samen met solisten en andere ensembles in de academie.

Het symfonisch jeugdorkest JO!Lier repeteert op zaterdag van 13u tot 15u in de auditiezaal. Het orkest staat onder leiding van Thomas Geudens. Heb je zin om met ons mee te spelen? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie!

Info: jolier@samwdlier.net